Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Забравена парола Регистрация Бележник
Важно! Тази обява е изтекла.

Биохумус (концентрат) 100 % биотор от ЧКЧ 10 л

Всички обяви


Промотирай обявата

Категория:
Тип на обявата:
Вид:

Биохумус концентрат (100 % течен органичен екстракт от биотор) 10 л

 Представлява – екстракт от биотор от червени калифорнийски червеи. Действието на препарата  се изразява в повишаване на кълняемостта на семената, по-бързия растеж на разсада. Повишава устойчивостта на растенията към заболявания и стрес. Стимулира нарастването на почвената микрофлора, което води до ускореното превръщане на почвените органогенни елементи в усвоима за растенията форма. Допълнителен ефект от нарастването на количеството на полезните почвени микроорганизми е и подтискането на развитието на почвообитаващите фитопатогени. Повишава устойчивостта на растенията срещу болести и вредни насекоми.В резултат на комплексното въздействие върху почвата, почвената микрофлора и растенията се достига до чувствително повишаване на добивите.
Съдържа цялата палитра от микро- и макро елементи. Най-ценното в него са хуминовите и фулвокиселините. Органичният тор е богат източник на хранителни вещества и в същото време е растежен регулатор. Укрепва кореновата система, стимулира полезната почвена микрофлора, служи като почвен подобрител. Увеличава устойчивостта на растенията към стрес и патогени. Освен че повишава добивите, повишава и качеството на продукцията. При конвенционалното производство може да се смесва с останалите химически препарати на пазара.При листно подхранване продуктът прави филм върху листата и така се превръща в прилепител за другите продукти. В същото време този филм предпазва растението от редица неприятели и заболявания.
Приложение:
Прилага се при зеленчукови култури, полски култури, овощни, лозови и етерично маслени насаждения тютюн, картофи и др.      Използва се за:
·         Третиране на семена - доза 100 мл/литър 
·         Третиране на посадъчен материал и разсад - доза 50 мл/литър 
·         Листно торене по време на вегетацията
·         Почвено торене (с капково напояване)
·         Повишава кълняемата енергия и дружното поникване на семената
·         Увеличава процента на прихващане на посевния и посадъчен материал 
·         Повишава обема и масата на кореновата система
·         Повишава устойчивостта към стресови фактори- суша и студ 
·         Увеличава имунната система на младите растения, повишава фотосинтезата и натрупването на хлорофил, стимулира растежа и развитието на растенията
·         Скъсява вегетационният период
·         Увеличава добива с 20 до 60% 
·         Повишава качеството и удължава срока на съхранение на продукцията
·         Съвместим с всички пестициди и биологични препарати 
·         Лесно разтворим във вода


Biohumus amino за ...
Екстракт от биотор от червени ...
11.35 лв.
Biohumus amino (ко...
     Представлява – екстракт о...
11.35 лв.
Biohumus amino за ...
Екстракт от биотор от червени ...
19.51 лв.
Biohumus amino 500...
     Представлява – екстракт о...
6.91 лв.